Verborgen Communicatie (speciaal ontwikkeld voor advocaten en juristen)

Omschrijving

In deze workshop leert u om te gaan met uw non-verbale communicatie zoals emotie-overdracht via oogcontact, aarzeling/twijfel in de stemklank en de bewustwording daarvan. Het doel is congruentie te krijgen tussen de non- verbale houding en de (juridische) inhoud van wat gezegd wordt.

Verdere thema’s in de middag zijn ondermeer: Wat is de goede beroepshouding van een advocaat? Hoe ga ik in mijn communicatie om met spanningen en stress. Hoe zorgen we ervoor dat een professional niet alleen in zijn hoofd zit, maar ook lichamelijke signalen opvangt en deze integreert in zijn totale functioneren. Speciale aandacht wordt ook aan samenwerking op het kantoor besteed.

In het begin van de middag ontleden we al deze elementen in losse oefeningen. Vervolgens onderzoeken we hoe we dit kunnen integreren in praktijk.

Dit kunnen de volgende praktijksituaties zijn: een zitting bij de rechtbank, een gesprek met een klant, het geven van workshops en lezingen, communicatie op de werkvloer et cetera.

Bata Milojevic is een al meer dan 30 jaar ervaren acteur, trainingsacteur, communicatietrainer en coach.

Alex Boon is een stem-en klankspecialist.

Arjen Heere is een doorgewinterde arbeidsrechtadvocaat met veel ervaring in pleiten.

Doelgroep

Beginnende tot zeer ervaren advocaten, juristen, en professionals die meer controle over hun beroepsmatige en zakelijke communicatie willen krijgen.

Doelstelling

De deelnemer leert onbewuste signalen van zichzelf en van anderen juist te interpreteren en deze vakinhoudelijk te integreren in zijn optreden en communicatie bij de rechtbank, bij cliënten, op de werkvloer (naar collega’s en bijvoorbeeld secretaresses) en bij het geven van presentaties, cursussen en lezingen.

 

Accreditering
Voor deze workshop worden 4 PE-punten verleend. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat.

Groepsgrootte
maximaal 18 deelnemers.

Duur
4 uur en 20 minuten in de ochtend of middag.

Data

24 juni in Rotterdam (vol geboekt, stuurt u een mail voor de volgende datum)

Investering
Prijzen op aanvraag

Maatwerk en In Company Training Naast deze training, ontwikkelt Bata Training & Coaching ook trainingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke leerwensen. Neem contact met ons op voor meer informatie, door ons te mailen op trainingen@batasite.com