Feedback cursisten

Feedback van een aantal cursisten:

“Het is heel leuk om les van Bata te krijgen. Het is zowel een serieuze als humoristische beleving…
Het is een ervaring apart…en achteraf ben je meerdere ervaringen rijker.”

MVG Dirk

“Sta zeker sterker in mijn schoenen na les van Bata.”

Carla C.

“Ik meende veel ervaring te hebben met agressie, maar nu weet ik dat zaken beter anders kunnen worden aangepakt.”

Floormanager Zwembad

“Zeer informatief, op een leuke spannende en snelle manier worden vele situaties geschetst en uitgewerkt. Voor herhaling vatbaar!”

Paul S.

“Van mij mag het volgende week weer!”

“De cursus is zeer leuk, er zit veel verandering in en de gijzeling is geweldig!”

“Zeer informatief, op een leuke spannende en snelle manier worden vele situaties geschetst en uitgewerkt. Voor herhaling vatbaar!”

“De training was verrassend en zeer leerzaam. De acteur was zeer geloofwaardig.”

Fera v.d. M.

“Trainingsacteur kwam zeer realistische over, was net echt. Waardevolle training.”

“Je kwam binnen als schurk en daarna als heer, waardoor ik echt ging twijfelen of je het echt was! Verder was het heel indrukwekkend en leerzaam. Kon me goed inleven. Bedankt voor de training!”

W. v D.

“Ik vond de cursus gesprekstechnieken zeer leerzaam met name door de wisselwerking in de rollenspelen met de acteur. Doordat je in een rollenspel levensechte situaties naspeelt, wordt je je bewust van je gedrag en wat dit voor effect heeft op je omgeving. Ook je non-verbale gedrag kan agressie oproepen zoals werd duidelijk gemaakt door het rollenspel met de gijzeling. Bata gaf per cursist tips over gedrag en maakte veelvuldig gebruik van reflectie zodat duidelijk werd voor ons wat voor gedrag wij ten toon spreiden in bepaalde situaties en wat voor effect dit heeft op je omgeving. Ook het ervaren van de verschillende vormen van frustratie gaf mij meer inzicht in dergelijke situaties.”

Ben

“Training/cursus was zeer indrukwekkend. Hopelijk hebben we dit in de praktijk nooit nodig! Maar wij weten in ieder geval hoe te reageren…”

Marja V.